Circustheater Stoffel begeleidt bijzondere mensen
door middel van circustheater
naar succeservaringen

Medewerkers

stefke@circustheaterstoffel.nl  |  LinkedIn

 • Directeur, artistiek leider
 • Oprichter

Als iemand trots is geworden op zichzelf en ik heb daar een bijdrage aan geleverd, dan voel ik me erg gelukkig. Dat geldt nog meer wanneer het iemand betreft die dat nog niet zoveel ervaren heeft.

Circustheater is voor mij hét middel om dit te bereiken.

Het doel is om mensen te begeleiden naar succeservaringen. De vorm waarin dit gebeurt is van essentieel belang voor het slagen hiervan. Daarom ben ik ook zo blij met de deskundige en ervaren mensen die zich in willen zetten voor Circustheater Stoffel.

 

Saskia Barendse

(Maandagmiddag, dinsdag, woensdag, donderdagochtend)

06-48103104  |  saskia@circustheaterstoffel.nl

 • Chef Communicatie en Personeel

Al sinds de oprichting in 2006 ben ik groot fan van Circustheater Stoffel. Circus is een magisch middel dat echt voor iedereen kan werken om succeservaringen op te doen, meer zelfvertrouwen te krijgen en bovenal plezier te maken! Ik bewonder de passie en de enorme betrokkenheid van alle medewerkers en vind Stoffel een unieke organisatie die staat voor speelsheid, betrokkenheid, plezier, lef en vakmanschap.

Sinds september 2020 hoor ik ook bij het team van Stoffel en zorg ik ervoor dat we elkaar in deze groeiende organisatie blijven vinden en dat het ook achter de schermen goed geregeld is, zodat iedereen met plezier dit belangrijke werk kan blijven doen.

Ik studeerde Communicatiewetenschap en werkte in zowel de culturele sector als in de zorgsector en kan al deze ervaringen nu perfect combineren en inzetten.

 

Leny Meijerink

(Donderdag en vrijdag)

06 4167 3712  |  leny@circustheaterstoffel.nl

 • Chef Financiën

Sinds 2014 maak ik deel uit van het enthousiaste team van Circustheater Stoffel, ’n voor mij totaal andere werkomgeving dan voorheen. Tot die tijd heb ik met veel plezier gewerkt in de zakelijke dienstverlening in verschillende functies.

Door nu in de sociaal culturele sector te werken, kom ik met totaal andere onderwerpen in aanraking en dat is inspirerend. Ook het feit dat collega’s zich door mijn ondersteuning meer vrij kunnen maken voor hun mooie werk geeft me voldoening.

U kunt voor al uw vragen mbt administratie, secretariaat, organisatie en communicatie bij mij terecht. Zie daarvoor bovenstaand e-mailadres en telefoonnummer.

 

06-17759713  |  jettie@circustheaterstoffel.nl

 • Chef Artiesten

Na een aantal jaren als zzp'er (2015-2018) te hebben samengewerkt met Circustheater Stoffel ben ik blij nu weer onderdeel te mogen zijn van het Stoffel Team. Nog steeds een unieke organisatie, met alleen nog maar meer onderscheidend aanbod dan voorheen. Een organisatie die blijft ontwikkelen en inspelen op de behoeftes van de deelnemers, uiteenlopende vakmensen in het team heeft om hier aan tegemoet te komen en buiten de lijntjes kleurt wanneer nodig. Natuurlijk word ik er heel enthousiast van om bij te kunnen dragen aan de mooie doelen die Circustheater Stoffel nastreeft.

Het belang van de artiest staat voor mij voorop en ik zal dan ook in gesprek blijven met alle betrokkenen om dit scherp te houden en af te stemmen. Daarvoor zal ik mijn ervaring in de Jeugdzorg, ambulante volwassen ondersteuning en het moederschap goed kunnen gebruiken.

 

Harry Cornelissen

(Bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag)

​06 4167 3712  |  harry@circustheaterstoffel.nl

 • Financieel Administratief Medewerker

Een betere wereld begint bij organisaties als Circustheater Stoffel. Hieraan kunnen meewerken zie ik als waardevol en zinvol.

Na 30 jaar op kantoor van een commercieel berdrijf werk ik met ingang van juli 2022 bij Circustheater Stoffel en ondersteun de medewerkers bij hun administratieve werkzaamheden.

 

 • Groepsbegeleider Clubs
 • Begeleider Logeren
 • Vaktherapeut Muziek en Circus

Sinds september 2021 ben ik werkzaam binnen Stoffel. Als vaktherapeut zie ik mijzelf als een brug tussen de artiest en zijn of haar eigen zelfredzaamheid. Door samen met onze artiesten op zoek te gaan naar eigen talenten en deze te ontwikkelen, probeer ik mijn bijdrage te leveren aan het ervaren van successen en het vergroten van zelfvertrouwen.

 

 • Individueel Begeleider
 • Begeleider Logeren
 • Vaktherapeut Drama

Mijn naam is Maartje. Ik ben afgestudeerd als dramatherapeut en mag bij Circustheater Stoffel bijdragen aan de individuele begeleiding en als begeleider tijdens de logeerweekenden.

Werken met jongeren met een uitdaging vind ik leuk en inspirerend om te doen. Ik combineer graag speelsheid, oprechtheid en mijn vermogen om bij een ander aan te sluiten binnen de begeleidingen die ik doe. Circustheater Stoffel beschouw ik als een plek waar kinderen en jongeren zichzelf kunnen zijn en hun creatieve en sportieve talenten kunnen ontdekken en ontplooien.

Naast mijn werk bij Circustheater Stoffel ben ik eigenaar van MVA Theater, een theaterwerkplaats waar ik met jongeren met een rugzakje theatervoorstellingen over persoonlijke thema’s maak. De combinatie tussen specialistische begeleiding bij Circustheater Stoffel en creatief bezig zijn maken voor mij een ideaal werkklimaat om samen met de artiesten te gaan voor ontwikkeling en nieuwe succeservaringen te creëren!

 

 • Groepsbegeleider Clubs

Mijn naam is Cindy van Vuuren en ik werk al ruim 7 jaar met mensen met een beperking.

Ik heb een sportopleiding gedaan en later ook een zorgopleiding.

Ik werk als vaste groepsbegeleider van de zaterdagclub en ben steeds weer aangenaam verrast door het enthousiasme en talent van de artiesten!

 

 • Begeleider Logeren
 • Groepsbegeleider Clubs
 • Vaktherapeut Muziek

Sinds mei 2022 ben ik betrokken bij Circustheater Stoffel.

Ik vind het mooi om te zien wanneer kinderen in hun eigen kracht komen te staan en draag hier graag aan bij. Door in een veilige omgeving samen opzoek te gaan naar de talenten om zo hun zelfvertrouwen te vergroten.

Maar naast dat ik hen hopelijk iets kan meegeven, zullen zij mij ook veel gaan leren, daar kijk ik ontzettend naar uit!

Ik ben zelf opgeleid als vaktherapeut-muziek; muziek is voor mij een middel en mijn passie. Ik zet dit graag in om de talenten van de artiesten te stimuleren, ontdekken en vergroten!

 

 • Vakdocent Circus

Het circus is voor mij de beste sport én het beste van de kunsten. In het circus kun je al je kracht gebruiken door ongelooflijke acrobatiek te doen en ook licht als een veertje zijn door te balanceren op het touw, en dit alles in een omgeving met theater, muziek en veel gezelschap.

Toen ik het circus leerde kennen was het voor mij gewoon leuk, na een tijdje ontdekte ik dat het circus ook mijn manier van leven was. Bij Circustheater Stoffel heb ik de mogelijkheid om mijn missie als docent in de circuswereld voort te zetten en een deel van mijn kennis te delen met kinderen en collega's.

 

 • Begeleider Logeren
 • Waarnemend Chef Artiesten

Ik ben Fleur te Beek en ben sinds december 2022 werkzaam bij Circustheater Stoffel. Ik werk als begeleider 1x per maand bij de logeerweekenden. Ik vind het heel leuk om samen met de kinderen/jongeren te kijken naar wat wel lukt en waar ze goed in zijn en zo nieuwe dingen te kunnen leren! Zo komen we er vaak samen achter dat wanneer je bijvoorbeeld kleinere stapjes maakt er vaak meer mogelijk is dan in eerste instantie werd gedacht. Ik vind het mooi om te zien dat binnen Circustheater Stoffel elk kind als uniek wordt gezien en daarbij maatwerk wordt geboden. Naast Circustheater Stoffel werk ik onder andere ook samen met mijn psychosociale hulphond Bessie!

 

 • Gedragswetenschapper

Als gedragswetenschapper ben ik op de achtergrond aanwezig voor consultatievragen vanuit de Chef Artiesten.

Mijn doel blijft altijd; ervoor zorgen dat we samen met ouders, begeleiders en wijkcoaches werken aan zelfvertrouwen en zelfredzaamheid zodat de artiest kan groeien en in een groep kan spelen en leren. Ik haal het meeste plezier uit mijn werk als het lukt om de talenten van artiesten en begeleiders te stimuleren en bij elkaar te brengen zodat ze samen succeservaringen kunnen delen.

Naast het werk bij Circustheater Stoffel heb ik een praktijk waarbij ik werk op basis van ABA. Hierbij kom ik veel op scholen om uit te zoeken waarom iemand zich op een bepaalde manier gedraagt en wat iemand nodig heeft om profijt te hebben van het onderwijs.

 

 • Begeleider Logeren

Het maakt mij altijd blij om kinderen werkelijk te zien. De ervaring vanuit mijn eigen praktijk als systemisch begeleider blijkt daarin helpend en ook mijn eigen moederschap. Kinderen zijn een geweldige spiegel, waar we veel van kunnen opsteken. Tegelijk hebben ze zelf zoveel te verkennen en te leren. Daarin kunnen we ze liefdevol bijstaan. Dat doe ik, samen met ons fijne logeerteam, met veel plezier.

 

 • Begeleider Logeren

Mijn naam is Iris Zwarts en ik ben sinds 2022 met veel plezier werkzaam bij Circustheater Stoffel. Vanuit mijn ervaring als moeder en Therapeutisch Kinderyoga Docent begeleid ik kinderen met veel liefde, toewijding en geduld. Ouders kunnen hierdoor in vertrouwen de zorg van hun kind overdragen en een weekend lang eventjes loslaten. Tijdens de logeerweekenden is het voor mij erg belangrijk dat elk kind zichzelf kan zijn en vanuit daar in vertrouwen en in eigen tempo zich mag ontwikkelen. Met elkaar beleven we elk weekend nieuwe avonturen. Via een leuk thema zorgen we ervoor dat de artiesten nieuwe uitdagingen aangaan en met een succeservaring erbij weer naar huis terugkeren.

 

 • Begeleider Logeren
 • Vaktherapeut Circus

Sinds november 2022 werk ik bij Circustheater Stoffel als logeerbegeleider en sinds februari 2023 ook als vaktherapeute bij Klas Paars. In 2021 begon ik als ZZP’er met o.a. het verzorgen van clownslessen om af te leren hoe we ons ‘horen te gedragen’ en ruimte te geven aan onze impulsen en aan spel. Daar zijn we nooit te oud voor! Toen ik Circustheater Stoffel tegenkwam en hun missie las om spelenderwijs te werken naar succeservaringen dacht ik ‘ja dit is een match!’. En dit voelt voor mij nog steeds zo.

Mijn levenservaring, achtergrond als hulpverlener en opleiding tot (clini)clown geven mij veel tools om dit spelenderwijs werken naar succes mogelijk te maken. Ik vind het leuk om te werken aan persoonlijke ontwikkeling en ik vind het super om bij Stoffel zo’n mooi werk te kunnen doen waar ik ook de vrijheid heb om mijn eigen expertise en interesse in te zetten.

 

Medewerkers

 • Stefke de Wit
 • Saskia Barendse
 • Aldin Dubo
 • Arie Schockaert
 • Cindy van Vuuren
 • Fleur te Beek
 • Frederico Tesser Ruiz
 • Harry Cornelissen
 • Iris Zwarts
 • Janine Verweijen
 • Jettie Klaasen
 • Jettie Zonneveld
 • Lara Craenmehr
 • Leny Meijerink
 • Lotte Kon
 • Lotte Saris
 • Maartje van Aurich
 • Michelle Menick
 • Quentyn Bernadina
 • Windy van Essen

   Toezicht op de Stichting

   Stichting Circustheater Stoffel heeft een raad van toezicht, die toezicht houdt op de bedrijfsvoering.
   Onze RvT bestaat uit:

   • Job van Essen
   • Wibo Scholtus
   • Els Lagenweg

   Toezicht op de BV

   Circustheater Stoffel BV heeft per januari 2023 een raad van commissarissen, die toezicht houdt op de bedrijfsvoering.

   Onze RvC bestaat uit:

   • Job van Essen
   • Els Lagenweg
   • vacant