Begeleiders Logeren en Zaterdagclub

Ben je graag actief en creatief bezig, houd je van spelend werken, sta je stevig in je schoenen en heb je zin in een leuke en vooral zinvolle uitdaging? Lees dan even verder want misschien zoeken we jou!

Begeleider Logeerweekends (1 weekend per maand, vertrek in Arnhem)

Een weekend per maand (vr t/m zo) ga je samen met je collega’s en een vaste logeergroep naar een prachtige buitenlocatie in de bossen van Hoenderloo. Tijdens het weekend zorg je met je collega’s voor een huiselijke sfeer waarbinnen de artiesten veilig en ontspannen kunnen werken aan hun leerdoelen. Jullie zorgen samen voor een creatieve en huishoudelijke invulling van het weekend; van menu’s bepalen tot het ontwikkelen van creatieve activiteiten.

Begeleider Club (zaterdagochtend en/of -middag in Arnhem )

Je begeleidt samen met je collega’s een groep artiesten bij het opdoen van succeservaringen. We gebruiken hier verschillende creatieve middelen bij, zoals circus, theater en muziek. Je werkt samen met collega Begeleiders en een Vakdocent, soms aangevuld met Specialistisch Begeleiders en een Vaktherapeut.

Ochtendclub: 9:30-12:30u, middagclub 13:30-16:30u. Vooraf en na afloop nog 30 min. voorbereiding/evaluatie.

Wat verwachten we van je?

De Begeleider zorgt voor overzicht en creëert veiligheid. Je zoekt steeds naar afstemming met de artiesten en kunt zelf verschillende activiteiten bedenken die passen bij wat nodig is. Je moet goed kunnen samenwerken en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Je houdt het leerdoel van de artiest altijd voor ogen zorgt dat de activiteiten daarop aansluiten.

Wat bieden wij?

Circustheater Stoffel is een jonge, groeiende organisatie met veel ruimte voor creativiteit waarin nauw wordt samengewerkt om onze artiesten op de juiste manier te ondersteunen in hun leven. Check www.circustheaterstoffel.nl voor meer informatie over wat we doen.

Interesse?

Stuur je motivatie (plus CV met stage-en werkervaring) en/of vragen voor 22 oktober 2021 naar Saskia Barendse: saskia@circustheaterstoffel.nl. Inhoudelijke informatie gaat via Kirsten Robben, Teamchef, kirsten@circustheaterstoffel.nl of telefonisch: 06-42429612.