Begeleider Logeerweekends

Ben jij graag actief en creatief bezig, houd je van spelend werken, sta je stevig in je schoenen en kun jij goed ruimte vinden binnen kaders? Kun jij ervoor zorgen dat de kinderen die wij begeleiden (onze artiesten) op een creatieve manier en binnen een fijne en familiaire setting succeservaringen kunnen opdoen? Misschien is deze vacature iets voor jou!

Wat ga je doen?

Een weekend per maand (vr t/m zo) ga je samen met je collega’s en een vaste logeergroep naar een prachtige groepslocatie in Hoenderloo die veel te bieden heeft (bosspellen, kampvuur maken, etc.). Het vertrek is vanuit Arnhem. Tijdens het weekend zorg je met je collega’s voor een huiselijke sfeer waarbinnen de artiesten veilig en ontspannen kunnen werken aan hun leerdoelen. Jullie zorgen samen voor een speels aanbod en de huishoudelijke invulling van het weekend; van menu’s bepalen en boodschappen doen tot het ontwikkelen van creatieve activiteiten (circus, theater, bewegen, muziek, etc.).

Wat verwachten we van je?

De Begeleider zorgt voor overzicht en creëert veiligheid. Je zoekt steeds naar afstemming met de artiesten en je collega’s en schakelt tussen begeleidingsstijlen. Je bent in staat verschillende activiteiten in te zetten om zo te werken aan de gestelde doelen van iedere artiest. Gedurende het weekend kunnen de Begeleiders samen onderling bepalen wie welke rol op zich neemt; bijvoorbeeld het begeleiden van de groep, een creatieve activiteit leiden of het individueel begeleiden van een artiest. Voor een logeerweekend stel je samen met je collega’s het programma samen dat ondersteunend is aan de leerdoelen van de artiesten. Na een logeerweekend geef je ouders/verzorgers een korte overdracht van het weekend en rapporteer je in het zorgadministratiesysteem (ZilliZ) hoe er aan de leerdoelen gewerkt is. Je neemt deel aan periodieke artiestenbesprekingen waarin inhoudelijk en gezamenlijk de lijn wordt uitgezet om tot succeservaringen te komen voor de artiesten.

Profiel

Je hebt een talent voor en ervaring in het uitvoerend werken met en begeleiden van kinderen en jongeren die extra ondersteuning kunnen gebruiken in hun leven. Je kunt goed schakelen tussen verschillende niveaus en je kunt goed samenwerken. Je kunt de zorgvraag van de artiesten goed vertalen naar passende activiteiten en spelvormen. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent creatief, houdt van de spelende vorm, hebt geduld en staat stevig in je schoenen.
Niveau: MBO+/HBO, relevante sociale opleiding, bij voorkeur met SKJ registratie.

Je bent een weekend per maand beschikbaar. Het werken van halve weekends is bespreekbaar. Je bent in bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Circustheater Stoffel is een jonge, groeiende organisatie met veel ruimte voor creativiteit waarin nauw wordt samengewerkt om onze artiesten op de juiste manier te ondersteunen in hun leven. Jouw inbreng wordt zeer gewaardeerd en jouw kennis en ervaring ingezet om zo, samen, nóg betere begeleiding te bieden. De lijnen zijn kort, de werksfeer informeel en de betrokkenheid groot. Er is ruimte deze vacature uit te breiden binnen andere activiteiten binnen Circustheater Stoffel.

We hebben een groeiend aanbod van secundaire voorwaarden zoals interne trainingen, mogelijkheden om deel te nemen aan intervisie en maandelijkse creatieve oefenavonden (circus, muziek, etc.). Vergoeding kan via een ZZP overeenkomst of in loondienst. Als ZZP-er is het vaste tarief voor een weekend € 660,-, excl. reiskosten. Voor loondienst richten we ons bij de logeerbegeleiders op de Jeugdzorg CAO, vergelijkbaar met Jeugdzorgwerker C/D.

Solliciteren

Een schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV kun je voor 20 oktober 2022 e-mailen naar Saskia Barendse (Chef Personeel / Communicatie): saskia@circustheaterstoffel.nl.


acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld