Nieuws


Verhuisvlog #2

16 april 2024

Janine kwam weer even kijken bij de verbouwing van het Stoffel Logeerhuis en er is heel hard gewerkt en dus veel veranderd sinds de vorige keer!


Wij zoeken weer enthousiaste Logeerbegeleiders!

10 april 2024

Wil jij een weekend per maand (vr t/m zo) samen met collega’s en een vaste logeergroep naar onze eigen nieuwe logeerlocatie in de Millingerwaard? Kun jij ervoor zorgen dat de kinderen en jongeren die wij daar begeleiden (onze artiesten) op een creatieve manier succeservaringen kunnen opdoen en binnen een veilige en huiselijke setting kunnen werken aan hun leerdoelen? Lees dan even verder want wie weet zoeken we jou!

Vacature Begeleider Logeerweekends

Heb jij een groot hart voor kinderen die het niet altijd gemakkelijk hebben in de samenleving, op school, in hun familie, met vrienden? Ben je graag actief en creatief bezig, houd je van spelend werken, sta je stevig in je schoenen en kun jij goed ruimte vinden binnen kaders?

Bij Circustheater Stoffel zoeken we Begeleiders voor de Logeerweekends. Kun jij ervoor zorgen dat de kinderen die we daar begeleiden (onze artiesten) op een creatieve manier en binnen een fijne en huiselijke setting succeservaringen kunnen opdoen? Misschien is deze vacature iets voor jou!

Wat ga je doen?

Een weekend per maand (vr t/m zo) ga je samen met je collega’s en een vaste logeergroep naar een prachtige groepslocatie in Kekerdom die veel te bieden heeft (natuurspellen, kampvuur maken, etc.). Het vertrek is vanuit Arnhem. Tijdens het weekend zorg je met je collega’s voor een huiselijke sfeer waarbinnen de artiesten veilig en ontspannen kunnen werken aan hun leerdoelen. Jullie zorgen samen voor een speels aanbod en de huishoudelijke invulling van het weekend; van menu’s bepalen en boodschappen doen tot het ontwikkelen van creatieve activiteiten (circus, theater, bewegen, muziek, etc.).

Wat verwachten we van je?

De Begeleider zorgt voor overzicht en creëert veiligheid. Je zoekt steeds naar afstemming met de artiesten en je collega’s en schakelt tussen begeleidingsstijlen. Je bent in staat verschillende activiteiten in te zetten om zo te werken aan de gestelde doelen van iedere artiest. Na een logeerweekend rapporteer je in het zorgadministratiesysteem (ZilliZ) hoe er aan de leerdoelen gewerkt is. Je neemt deel aan periodieke evaluatiegesprekken waarin inhoudelijk de lijn wordt uitgezet om tot succeservaringen te komen voor de artiesten.

Profiel

Je hebt een talent voor en ervaring in het uitvoerend werken met en begeleiden van kinderen en jongeren die extra ondersteuning kunnen gebruiken in hun leven. Je kunt goed schakelen tussen verschillende niveaus en je kunt goed samenwerken. Je kunt de zorgvraag van de artiesten goed vertalen naar passende activiteiten en spelvormen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent creatief, houdt van de spelende vorm, hebt geduld en humor, kunt duidelijke kaders bieden, bent zelfstandig en staat stevig in je schoenen. Niveau: MBO+/HBO, relevante sociale opleiding, bij voorkeur met SKJ registratie. Je bent een weekend per maand beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij?

Circustheater Stoffel is een groeiende organisatie met veel ruimte voor creativiteit waarin nauw wordt samengewerkt om onze artiesten op de juiste manier te ondersteunen in hun leven. De lijnen zijn kort, de werksfeer informeel en de betrokkenheid groot. Vergoeding als freelancer; het vaste tarief per weekend is € 800,-, incl. voorbereidingstijd, excl. reiskosten, vrijgesteld van BTW obv jeugdwet.

Solliciteren

Een schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV kun je e-mailen naar Saskia Barendse saskia@circustheaterstoffel.nl.

Lees hier meer over de Logeerweekends.

acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Verhuisvlog #1

3 april 2024

Stoffelaar Janine neemt neemt af en toe een kijkje bij de verbouwing van het Stoffel Logeerhuis en maakt filmpjes zodat ze jullie op de hoogte kan houden van de vorderingen.


Circustheater Stoffel opent in 2024 haar eigen logeerhuis

5 maart 2024

Op een prachtige locatie, aan de dijk in Kekerdom, wordt gestart met de bouw van Logeerhuis Stoffel!

Sinds 2018 verzorgt Circustheater Stoffel logeerweekends aan kinderen en jongeren in regio Arnhem-Nijmegen. Al die tijd hebben we mooie locaties gehuurd om op onze manier te kunnen logeren: veel spelen en veel buiten zijn.

Een langgekoesterde wens is in vervulling gegaan, nu we onze eerste eigen locatie hebben gekocht. Hiermee kunnen we de locatie, maar ook de rest van het terrein gaan inrichten helemaal zoals we dat zelf willen. Net als onze huidige locatie, zitten we in een prachtig natuurgebied, dat alle mogelijkheden biedt om buiten te spelen en leren.

Het betekent wel dat we afscheid gaan nemen van de MariaHoeve in Hoenderloo, een geweldige plek waar we al jaren met erg veel plezier hebben mogen logeren.

Voor de huidige logées verandert er praktisch gezien niet veel, ons verzamelpunt blijft so Floriant in Arnhem. Wel gaan we kijken of we een extra verzamelpunt kunnen organiseren voor onze artiesten die dichter bij of in regio Nijmegen wonen.

Hier houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen rond de bouw en verhuizing.


Logeerweekends tweede helft seizoen 2023/2024

21 februari 2024

Hier vinden ouders en artiesten alle data voor de logeerweekends van maart tot en met de zomer van 2024.

Primos
1-3 mrt
5-7 april
3-5 mei
31 mei-2 juni
5-7 juli


Trios
15-17 mrt
19-21 april
17-19 mei
14-16 juni
19-21 juli


Quatros
22-24 mrt
26-28 april
24-26 mei
21-23 juni
26-28 juli


Zomerweek I: 5 -9 aug 2024

Zomerweek II: 12-16 aug 2024


Inkijkje in logeerweekends

15 februari 2022

Filmpje van een logeerweekend

Wil je zien hoe een logeerweekend bij Circustheater Stoffel er uit kan zien? Natuurlijk wil je dat!


Kijk hier voor meer informatie over onze logeerweekends.