Nieuws


Collega's gezocht!

27 januari 2021

We zoeken per direct Begeleiders voor Logeerweekends, de Zaterdagclub en Specialistische Begeleiding.

Kijk op de Vacaturepagina voor de volledige vacatureteksten.

Heb jij een groot hart voor kinderen en jong volwassenen die het niet altijd gemakkelijk hebben in de samenleving, op school, in hun familie, met vrienden? Kun jij ervoor zorgen onze artiesten op een creatieve manier succeservaringen kunnen opdoen? Heb jij bijvoorbeeld HBO Creatieve Therapie, Social Work of een vergelijkbare opleiding met registratie op zak? Bekijk dan deze drie vacatures, misschien zit er iets voor jou bij!

Begeleider Logeerweekend

Begeleider Zaterdagclub

Specialistisch Begeleider


Nieuwe logeerlocatie

20 januari 2021

Twee keer per maand logeren we met onze artiesten op deze prachtige nieuwe locatie in het bos.

In de bossen van de Veluwe staat op een mooi, groen en landelijk terrein een prachtige hoeve; de Mariahoeve. Dit is sinds kort onze nieuwe logeerlocatie. Twee keer per maand gaan we met een kleine groep artiesten van vrijdag tot en met zondag logeren op deze fijne plek. We zijn buiten, eten samen, spelen en oefenen met de circusmaterialen en komen tot rust.

Neem hier een kijkje op de Mariahoeve.

Hier lees je meer informatie over de logeerweekends.


BeeVee

20 januari 2021

In 2021 wordt Circustheater Stoffel omgetoverd tot een bv.

Dit jaar bestaat Circustheater Stoffel 15 jaar. In 2006 opgericht als eenmanszaak en in 2012 werd daarnaast de stichting in het leven geroepen.

Inmiddels zijn beide rechtsvormen niet meer zo geschikt. We zijn te groot geworden voor een eenmanszaak en te veelzijdig voor de stichting.

Daarom richten we dit jaar een bv op, waar we alle activiteiten naartoe verplaatsen. Dat heeft verder inhoudelijk helemaal geen gevolgen, maar zorgt er wel voor dat we verder kunnen bouwen aan een gezonde organisatie.