Nieuws


VerStoffelDag: verbinden, spelen, leren

27 mei 2021

Dinsdag 25 mei jl. vond de eerste VerStoffelDag plaats. Een dag voor alle medewerkers van Circustheater Stoffel om te professionaliseren, te verbinden, te spelen en samen te leren. Een zeer geslaagde eerste editie!

Talenten hebben we binnen Circustheater Stoffel genoeg en daarom kunnen we veel van elkaar leren. We leerden over hoogsensitiviteit, over agressie, over spelen met gedrag en natuurlijk waren er circusworkshops. Om te (her) ontdekken waarom circus zo'n fantastisch middel is om succeservaringen op te doen.


BeeVee

20 januari 2021

In 2021 wordt Circustheater Stoffel omgetoverd tot een bv.

Dit jaar bestaat Circustheater Stoffel 15 jaar. In 2006 opgericht als eenmanszaak en in 2012 werd daarnaast de stichting in het leven geroepen.

Inmiddels zijn beide rechtsvormen niet meer zo geschikt. We zijn te groot geworden voor een eenmanszaak en te veelzijdig voor de stichting.

Daarom richten we dit jaar een bv op, waar we alle activiteiten naartoe verplaatsen. Dat heeft verder inhoudelijk helemaal geen gevolgen, maar zorgt er wel voor dat we verder kunnen bouwen aan een gezonde organisatie.


Onze logeerlocatie

20 januari 2021

Twee keer per maand logeren we met onze artiesten op deze prachtige locatie in het bos.

In de bossen van de Veluwe staat op een mooi, groen en landelijk terrein een prachtige hoeve; de Mariahoeve. Dit is onze logeerlocatie. Twee keer per maand gaan we met een kleine groep artiesten van vrijdag tot en met zondag logeren op deze fijne plek. We zijn buiten, eten samen, spelen en oefenen met de circusmaterialen en komen tot rust.

Neem hier een kijkje op de Mariahoeve.

Hier lees je meer informatie over de logeerweekends.