Nieuws


Bereikbaarheid zomervakantie

19 juli 2021

Tijdens de zomervakantie blijft Circustheater Stoffel bereikbaar, maar wel in aangepaste vorm.

Het kantoor is voor niet-dringende vragen bereikbaar via info@circustheaterstoffel.nl. Deze mailbox wordt wekelijks gelezen.

Vragen over nieuwe aanmeldingen kunnen zoals altijd gestuurd worden naar aanmelden@circustheaterstoffel.nl. Een van onze Chef Artiesten neemt dan contact op. Zij nemen zaken van elkaar waar tijdens vakantie, dus wellicht is de reactietijd iets langer dan gewoonlijk.

Een artiest afmelden voor een van de vakantieclubs gaat via afmelden@circustheaterstoffel.nl

De ouders/verzorgers van artiesten die aan zijn gemeld voor de zomerclubs of logeerweken, hebben een rechtstreeks telefoonnummer via de e-mail gekregen waarop De Brouwerij en de Mariahoeve bereikbaar zijn.

Sommige collega's zijn rechtstreeks bereikbaar of hebben op hun email en/of voicemails informatie over hun aanwezigheid tijdens de vakantie. Zie daarvoor de pagina met al onze Medewerkers.

Fijne zomer gewenst!


Nieuwe vacature voor Vaktherapeut

8 juli 2021

We zoeken twee creatieve en zelfstandige Vaktherapeuten voor de behandeling van kinderen met ernstige gedragsproblemen en autisme.

Heb jij een groot hart voor kinderen en jong volwassenen die het niet altijd gemakkelijk hebben in de samenleving, op school, in hun familie, met vrienden? Kun jij ervoor zorgen onze artiesten op een creatieve manier succeservaringen kunnen opdoen?

Bekijk dan de vacature en wie weet past dit helemaal bij jou!

Vacature Vaktherapeut